Webshop » STONE_ID » Stenen beelden » Ganesha RESIN beeld - 52 cm

Ganesha RESIN beeld - 52 cm

AI-ST-GAN-RES052 Ganesha RESIN beeld - 52 cm

AI-ST-GAN-RES052 Ganesha RESIN beeld - 52 cmAI-ST-GAN-RES052 Ganesha RESIN beeld - 52 cmAI-ST-GAN-RES052 Ganesha RESIN beeld - 52 cmAI-ST-GAN-RES052 Ganesha RESIN beeld - 52 cm
Ganesha RESIN beeld, 52 cm hoog. 

Ganesha is een van de meest vereerde en herkenbare godheden in het hindoeïsme. Hij heeft een diepe symbolische betekenis en wordt vaak aanbeden als de god van wijsheid, kennis, succes en verwijderaar van obstakels. 

Ganesha wordt ook vereerd als de beschermer van reizigers en daarom zie je de beelden van Ganesha vaak bij de ingangen van dorpen, steden en gebouwen om bescherming te bieden. 

Ganesha wordt vaak beschouwd als de beschermheilige van kunst en leren en helpt kunstenaars, muzikanten, schrijvers en andere creatieve individuen om inspiratie en succes te krijgen. 

Ganesha wordt vaak afgebeeld met een olifantenhoofd. Het olifantenhoofd vertegenwoordigt kracht en intelligentie, terwijl zijn dikke buik symbool staat voor een overvloedige, vruchtbare geest. Zijn gebroken slagtand symboliseert het idee dat men soms iets moet opofferen om kennis te verwerven. 

€ 180,00 € 90,00

Beschikbaar