Webshop » STONE_ID » Stenen beelden

STONE_ID - Stenen beelden

In ons assortiment STONE_ID hebben we stenen en wassen beelden afkomstig uit Indonesië. We hebben zowel de typische beelden van Boeddha, Ganesh, … maar ook beelden van de legendarische GARUDA-vogel en beelden uit de YOGA posities.

De meeste van deze beelden worden in onze regio geliefd als decoratief item, zowel binnen- als buitenshuis, maar deze beelden zijn ook bekend omwille van hun symbolische en spirituele kenmerken. Het zijn perfecte eye-catchers in uw woning, uw tuin, uw zwembad of sauna omgeving.

Onze beelden zijn vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen zoals steen, lava en beton waardoor deze duurzaam zijn en toch opgewassen tegen weersomstandigheden. Je kan er dus jarenlang plezier aan beleven. Je kan ze ook zelf overschilderen mocht je graag een persoonlijke touch aan de beelden geven of deze op deze manier willen “renoveren”.

We hebben twee soorten beelden: de stenen beelden en de wassen (resin) beelden.

De stenen beelden zijn vervaardigd uit een mix van lavasteen en beton. Het beton zorgt voor de stevigheid terwijl de lavasteen een unieke textuur aan het beeld geeft wat resulteert in een duurzaam beeld met elegantie en de prachtige ruwheid van natuursteen. De stenen beelden van het type “GRC” zijn verstevigd met glasvezels waardoor lichtere beelden mogelijk zijn. Deze beelden hebben een bruinere tint in vergelijking met de gewone stenen beelden. 

De hars beelden zijn gemaakt uit een combinatie van glasvezel, beton en hars (resin). Deze beelden zijn bijzonder duurzaam en hebben een veel lichter gewicht dan de stenen beelden”.
Beide materialen zijn een goede keuze, dus het is vooral een kwestie van eigen smaak en voorkeuren.

Neem een kijkje op deze site of onze Facebookpagina of kom langs in ons magazijn in Jodoigne.

Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend