Webshop » STONE_ID » Stenen waskommen

Stenen waskommen

Wij hebben diverse types natuursteen lavabos in ons assortiment. 

De meest unieke stukken zijn vervaardigd uit gefossiliseerd hout, ook wel fossielen genoemd. Deze zijn afkomstig uit de breuklijnen in het gebergte van centraal-Zuid Java. Deze lavabos zien er uit als hout, maar zijn in werkelijkheid minerale gesteentes die ze gevormd hebben op plaatsen waar hout diep in de grond terecht gekomen is. Het proces van fossiliseren duurt honderden, zelfs soms miljoenen jaren. Deze waskommen hebben allemaal een unieke uitstraling en komen het meest voor in tinten van beige en bruin, maar soms ook met roze, rode en zwarte accenten of zelfs volledige stukken.

Daarnaast hebben we ook de waskommen in riviersteen. Deze lavabo's worden uitgehouwen uit grote keien die eerst in 2 stukken gezaagd worden. Deze waskommen zijn grijs / antraciet van kleur.

Verder hebben we ook nog lavabos die gemaakt worden uit "Indonesisch marmer" (ONYX). Deze hebben het uitzicht van marmer en zijn meestal glad geslepen met een regelmatige vormgeving. De kleur is meestal wit/beige, maar ook zwart komt voor.

Elke lavabo heeft een unieke vorm en unieke tekening. Een echte eye-catcher voor de badkamer! 

Deze lavabo's passen uitstekend bij onze teak badkamerkasten of op onze SUAR muurplanken.

Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend