Webshop » STONE_ID » Stenen tafels

Stenen tafels


Als directe invoerder uit Indonesië, hebben wij in ons “STONE_ID” assortiment ook massief stenen salontafels uit riviersteen.

Deze stenen salontafels bestaan uit 1 stuk “kei”, dus volledig massief. We noemen deze steen “riviersteen” gezien de ruwe stenen uit de bergen gehaald worden, meestal in de brede bedding van en rond de rivieren.

Meestal wordt de buitenkant van de steen ruw gelaten, terwijl de bovenkant glad gepolijst wordt. Dit geeft een prachtig en uniek uitzicht. Kortom, een uniek stuk in uw woonkamer of zitruimte.
Gezien de steen massief is, moet je uiteraard wel rekening houden met het gewicht. Een salontafel weegt al snel tussen de 300 en de 500 kg, maar dat maakt de tafel natuurlijk ook bijzonder uniek.

Het is uiteraard ook mogelijk om de steen langs onder te laten uithollen (zeg maar een omgekeerde waskom) en daardoor is het gewicht natuurlijk een stuk lager, maar deze is meestal wel iets duurder omwille van het werk.

Wij hebben ook regelmatig salontafels / bijzettafels met een fossiel bovenblad. Deze stenen tafeltjes zijn uniek van uitzicht. 

Het is steeds mogelijk om voor u een salontafel naar wens te laten maken bij onze leveranciers in Indonesië, zowel in riviersteen als in fossiel. 

Neem gerust met ons contact op.