Webshop » DIERENHOEK

Dierenhoek

Welkom in onze dierenhoek!

Als directe invoerder van teak en suar meubelen, hebben we ons assortiment uitgebreid met leuke voorwerpen voor onze huisdieren, in het bijzonder katten. Katten houden van hout als zit- en slaapplaats. Geen verrassing natuurlijk want hout voelt warm aan.

Zo hebben we krabpalen in teak en in suar hout, 2 tropische houtsoorten die zowel mooi als functioneel zijn. Daarnaast hebben we ook schalen uit teakhout, lounges voor katten zoals bijvoorbeeld teak schalen op voet, grote teak ballen, … , kortom heel wat leuke en decoratieve voorwerpen zowel voor binnen als voor buiten.

We bieden ook drink of eetkommen uit riviersteen aan. In vergelijking met vele andere kommen zijn de stenen kommen niet alleen decoratief mooi, maar wegen deze ook veel waardoor deze buiten niet wegwaaien en ook niet gaan schuiven als de kat of de hond eet. Bovendien heeft een stenen kom ook een lange levensduur. Dus toch wel een aantal belangrijke voordelen in vergelijking me de klassieke metalen of plastieken eetbakjes. 

Onze krabpalen zijn bijzonder populair, zowel bij de baasjes als bij dieren zelf. Ze maken niet alleen uw kat blij, een krabpaal belet ook dat deze gaat krabben aan tal van andere voorwerpen. Als je wil, kan je het krabben extra leuk maken door sisalkoord te wikkelen rond de stam van de krabpaal. Wij verkopen geschikte sisalkoord per meter, dus zoveel als je zelf wil. Een kat klimt graag en dus is een mooie stevige en hoge kattenpaal een uitstekende verwennerij. Een kattenpaal is een leuke plek om te klimmen, maar het is ook veilige plaats om te rusten of om een goed overzicht te houden van de ruimte. Het is dus een veilige en comfortabele plek om te rusten, te spelen of zelfs om de nagels te scherpen.

Onze krabpalen zijn in hout (teak of suar) en kunnen dus ook perfect buiten geplaatst worden. Teakhout kan je gewoon zo buiten laten staan en dus laten vergrijzen. Om de levensduur van een suar krabpaal te verlengen, kan je deze behandelen met een diervriendelijke vernis of olie. Een lijnzaadolie is een goedkope, diervriendelijke en gemakkelijk aan te brengen bescherming. Meer informatie over teak en suar hout kan je terugvinden op onze specifieke rubrieken.

Een houten krabpaal is niet alleen functioneel, een verwennerij voor uw kat, maar het is bovendien ook decoratief. Het is een eyecatcher in de woonkamer of op het terras of in de tuin.
En mocht je ooit (tijdelijk) geen kat meer hebben, een krabpaal blijft een mooi voorwerp en kan ook perfect dienstdoen als zuil voor planten en bloemen, voor fotokaders of andere siervoorwerpen. Kortom, mooi en multifunctioneel!

En ja, we hebben ook kattenlounges, zoals bijvoorbeeld onze losse teak schalen, onze teak schalen op voet, onze grote teak ballen waarin uw kat zich beschermd en veilig kan voelen.
En zoek je iets op maat in teak of suar hout? Ook dat kan. We kijken graag op welke manier we dit kunnen realiseren bij onze leveranciers in Indonesië.

Neem dus een kijkje in ons online assortiment of nog beter, breng ons een bezoekje in ons magazijn.
Tot binnenkort?

Lounge voor katten
Lounge voor katten
Krabpalen voor katten
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend